menu

Om senteret

Sandsgata 20, 3055 Krokstadelva
 
Antall p-plasser: 1200 gratis p-plasser
 

Etter å ha vært i byggeperiode siden januar 2014, var det i mars 2017 GRAND OPENING av NYE Buskerud Storsenter!

Senteret har fått en rekke nye butikker, oppgradering av fasade, ny parkering- og kjøremønster, ny inngang, nye rulletrapper- og bånd, ny belysning mm.

Buskerud Storsenter er et av Buskeruds ledende kjøpesentere og med mange butikker dekker vi behovet til de aller fleste. Hos oss finner du blant annet Obs, Vinmonopol, Apotek, XXL, Rusta, G-MAX, Elkjøp og en rekke butikker innen klær og sko.

Vi er beliggende ca 15 min vest for Drammen og 20. min øst for Kongsberg. Med 1200 gratis parkeringsplasser vil du alltid finne en ledig plass hos oss. 

Vi har gratis utlån av rullestol, kontakt Informasjonen hos Obs ved ankomst.

Buskerud Storsenter er eid av Citycon. Citycon har en sterk posisjon både som eier, forvalter og utvikler av dagligvarebaserte kjøpesentre i Norden og Baltikum. Verdien av de eiendommer selskapet forvalter, beløper seg til cirka 5 milliarder euro og selskapets markedsverdi er cirka 2 milliarder euro. Citycon er markedsleder i Finland og Estland og henholdsvis nummer 2 og 3 i Norge og Sverige. Selskapet har også et fotfeste i Danmark. Les mer på   www.citycon.no     

Har du spørsmål, eller ønsker å komme i kontakt med oss? Gå til  denne siden     

 
 
 
 
Kjøreanvisning

Vis større kart